0

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe is een Italiaans modelabel opgericht in 1993 met hoofdkwartier in Firenze. Het gaat over een zeer diverse collectie met een eigen niet-conventionele herkenbare stijl en steeds zeer vrouwelijk. Mooie bodyblouses, hippe tops, frivole jurken, kokette blazers voor elke gelegenheid met de allerfijnste details, stralen tegelijk klasse en hippe luxe uit !

De kledinglijn wordt aangevuld met prachtige handtassen, ceinturen en portemonnees. Kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Image
Image

Over Patrizia Pepe

Patrizia Pepe is een Italiaans modelabel dat in 1993 opgericht werd door Patrizia Bambi en haar echtgenoot Claudio Orrea.  Patrizia Bambi is de “creative director” en wist al heel snel de harten te veroveren met haar stedelijke, kosmopolitische stijl die zowel overdag voor het werk als glamourous voor een avondje uit kan gedragen worden.

Pepe

“Pepe” betekent trouwens peper in het Italiaans. Een vleugje peper die emoties uitlokt  en die het klassieke modebeeld graag een beetje beroert.  Niet  verwonderlijk dat de ontwerpen van de vrouwlijke kleedjes, blazers, shirt, voor zelfbewuste vrouwen zijn die houden van een vleugje rock.

Patrizia Pepe accessoires

De kledinglijn wordt aangevuld met prachtige handtassen, shopping bags,ceinturen en portemonnees. Steeds herkenbaar is het “Fly”-logo dat in 2012 gelanceerd werd als symbool voor het exclusieve stylisme en de intrensieke kwaliteit van elk product.

SHOP NEW ARRIVALS

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever PATRIZIA PEPE bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Brugge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media