0

Xandres

XANDRES is een Belgisch merk dat ontworpen is voor de vrouw die kiest voor klassieke en tijdloze schoonheid maar wel volgens de laatste trends. De kleding van Xandres is intussen een begrip bij heel wat vrouwen, bekend voor de modebewuste basics, neutrale prints, perfect zittende broeken en vrouwelijke kleedjes. Stuks die breed inzetbaar zijn, passend voor elke gelegenheid met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Image
Image
Image

Xandres - het onstaan

Xandres is ontstaan in 1927 toen de familie Andries in Destelbergen Andries & Co heeft opgericht. De stichters van het bedrijf richtten zich vooral op kantoorkledij. Pas in 1968 onder impuls van de volgende generatie met Jan en Lieve Andries werd het merk Andres geboren. Andres bracht boettiekkledij als alternatief voor de dure couturehuizen, met een grote focus op de broek. 1968 was immers een scharnierpunt in de Westerse cultuur voor vrouwen. Andres wou het zelfvertrouwen van de moderne vrouw opkrikken door hen stijlvolle en draagbare kledij aan te bieden aan een betaalbare prijs.

Xandres - vandaag

Eind de jaren negentig werd het modemerk "Xandres" geboren als gevolg van de internationale expansie. Elk seizoen worden 2 totaalcollecties gebracht met een eigentijds maar toch tijdloos karakter. De collecties van Xandres worden geapprecieerd door heel wat bekende vrouwen zoals Hanne Decoutere, Sabine Hagedoren, Astrid Stockman, Sabine Peeters enz..

SHOP NEW ARRIVALS

Tijdloze schoonheid

De collectie spreekt de vrouw aan die klassieke en tijdloze schoonheid waardeert. Een Xandres-vrouw heeft een rijk gevuld leven en is op zoek is naar authenticiteit en kwaliteit in alles wat ze doet. In elke Xandres creatie voelt de vrouw zich elegant, up-to-date en zichzelf. 

De Xandres collecties bieden uiteenlopende, innovatieve designs aan in vrouwenkleding en accessoires met veel respect voor kwaliteit en weelde.

Xandres online shoppen

Stijlvolle jurken, luxueuze bloezen, geklede broeken die goed zitten, het zijn allemaal stuks die in onze Xandres-selectie terug te vinden zijn.

Laat je inspireren en adviseren bij ons in de winkel of shop jouw favoriete stuks online steeds met gratis verzending in België en Nederland. Heb je vragen over hoe je een bepaald stuk het best kan combineren neem gerust contact met ons op.

Indien u wenst, komen we in de regio Meetjesland ook tot bij u thuis. Voor meer informatie neem gerust eens een kijkje op onze webpagina private shopping waar u ook steeds een afspraak kan aanvragen. 


ONTDEK HOME SHOPPING

Liever XANDRES bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Brugge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media