Bigger shop - more brands !

8.10.2017

Fluweelzacht tapijt, ruime paskamers, meer merken, toffe vibe, goede service en tal van leuke must-haves ! We zijn blij onze klanten te kunnen verwelkomen in de verruimde winkel. 

Nuance breidt uit !

1.08.2017

Vanaf september ontvangen we u graag in onze uitgebreide winkel ! De winkeloppervlakte is zo goed als verdubbeld waardoor we u voortaan een nog groter assortiment kunnen aanbieden. Naast een ruimer aanbod in de huidige merken, bieden we ook een aantal nieuwkomers zoals Laurel, Anneclaire, J-brand, Dreamcatcher enz... Zin om even langs te komen ? Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Maak kans op een unieke sjaal van Mucho Gusto !

28.09.2016

Met trots stellen we u de nieuwe website van Nuance voor ! Om dit te vieren, schenken we aan de winnende klant een unieke sjaal van Mucho Gusto weg !*

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans. Ben je reeds ingeschreven, dan neem je automatisch deel !
De actie loopt ook via onze Facebook-pagina, waar je steeds de laatste etalages kan bewonderen. De winnaar wordt bekend gemaakt via onze website en facebook-pagina op vrijdag 21 oktober 2016.

Veel succes !

* wedstrijdreglement in de winkel

Patrizia Pepe nu ook bij Nuance !

31.08.2016

Patrizia Pepe is een italiaans modelabel opgericht in 1993 met hoofdkwartier in Firenze. Het gaat over een zeer diverse collectie met een eigen niet-conventionele herkenbare stijl en steeds zeer vrouwelijk.

Mooie bodyblouses, hippe tops, frivole jurken, kokette blazers voor elke gelegenheid met de allerfijnste detail, stralen tegelijk klasse en hippe luxe uit !

De kledinglijn wordt aangevuld met prachtige handtassen, ceinturen en portemonnees.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen.

 

 

 

Hale Bob bij Nuance

18.08.2016

Hale Bob is herkenbaar door zijn 100% exclusieve, kleurrijke prints die ontworpen worden in Los Angeles. Trefwoorden voor deze collectie zijn chic, bohemien, sexy, relax, luxueus de reden waarom Hale Bob steevast gedragen wordt door tal van celebrities.

Kleedjes en blouses van Hale Bob zijn kenmerkend voor deze collectie, zowel kort als lang, subtiel of als ware eye-catcher. Ze zijn bovendien zijdezacht en zitten als gegoten. Draag je kleding van Hale Bob dan voel je je op en top vrouw en kun je niet anders dan een echte ster zijn !

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief