Image

Merken

uitgekiende selectie modelabels

Bij Nuance kan je terecht voor een uitgekiende selectie van kwalitatieve modemerken van vooral Italiaanse, Duitse en Belgische origine.
We kiezen voor merken en collecties die elkaar qua stijl en persoonlijkheid perfect aanvullen. Een goeie mix van casual, fashion en chic. Collecties die net iets meer hebben, zodat je gekleed wordt in een stijl die op jouw persoonlijkheid is afgestemd. Het aanbod van maten varieert van 34 tot 46.

Persoonlijk advies

OOK OP AFSPRAAK

Je verdient het om complimentjes te krijgen over de outfit die je geweldig staat. Vandaar vinden we het belangrijk dat je goed en eerlijk geholpen wordt. En dat merk je in de aanpak van ons team. Nuance is er voor elke vrouw die zich graag laat verwennen. Wij zijn overtuigd van jouw gelijk, aangezien bij ons de klant nog echt koningin is.
Image
Image

Beleving

Warme sfeer en energie

Bij Nuance willen we een omgeving creëren waar de klant zich thuis voelt. Enkele jaren geleden werd het pand flink uitgebreid om aangenaam te kunnen shoppen. Een leuke, moderne plek met een warme sfeer en veel natuurlijk licht. Een plek waar het leuk is om te kiezen en te passen.