0

Anneclaire

Anneclaire is een op en top Italiaanse collectie ontworpen en vervaardigd in Piemonte die zowel "couture" als "chic-sportief" kan gedragen worden. Elke stuk wordt gecreëerd met de grootste zorg voor kwaliteit en afwerking.

De filosofie van Anneclaire bestaat erin dat elke vrouw zich perfect en tegelijk comfortabel voelt bij het dragen van deze unieke stukken. Vandaar dat veel aandacht gaat naar de juiste vormgeving, bewuste materiaalkeuze, verfijnde details en comfortabele fitting.

Geschiedenis

Het bedrijf is in 1953 ontstaan in Carru, in de buurt van het stadje Langhe (Piemonte) dat bekend sdtaat voor zijn schrijvers, artiesten en liefhebbers van Italiaanse wijn. Intussen is de derde en vierde generatie van de familie Chiecchio werkzaam die de ervaring en kennis van de voorbije generaties koestert en aanvult met de nodige innovatie.

ONTDEK HOME SHOPPING

Liever Anneclaire bij jou thuis shoppen?
Neem dan even contact op zodat we kunnen afstemmen naar welke items jij specifiek op zoek bent. We komen bij jou langs met een selectie die zo goed mogelijk aanleunt bij jouw persoonlijkheid. We bezoeken en adviseren klanten in volgende gemeentes : Eeklo, Sint-Laureins, Maldegem, Damme, Knokke, Brugge, Beernem, Aalter, Nevele, Lievegem, Kaprijke, Evergem, Gent, Assenede, Zelzate, Sas Van Gent, Ijzendijke, Oostburg en Sluis.

Contactgegevens

Nuance Boutique
Marleen Martens
Boelare 34 - 9900 Eeklo
09 378 11 63
info@nuance-boutique.be
BE 0824 171 485

Volg ons op social media